Okulumuzda Akademik Takip Komisyonu Oluşturuldu.

Gelendost Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Okul idaresi önderliğinde her branştan öğretmenin bulunduğu Akademik Takip Komisyonu oluşturduk, komisyon bireylerinin yetki ve sorumluluklarının da yer aldığı yıllık plan hazırlandı.Okul Akademik takip komisyonu öğrencilerin Üniversiteye daha iyi hazırlanmaları , AYT ve TYT çalışmaları ve Hedef YKS 2023 çalışmaları kapsamında daha iyi gelişmeleri amacıyla kurulur, Akademik Takip Komisyonu ve proje paydaşları, üniversiteye geçiş ve YKS konusunda öğrencileri bilgilendirir, sınav tarihine kadar kazanım kavrama testleri ile geçmiş yıllarda çıkmış soru ve çözümlerinin uygulanmasını sağlar. Sınav sonuçlarına göre, telafi eğitimlerini ve etütleri planlar. 11. sınıftan itibaren en az iki yıl koordinatörlük yapacak öğretmen olarak İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz İsmail ÇETİN seçilmiştir.

28.02.2023 98

28-02-202328-02-2023