Okuyan 7'ler Kitap Okuma Etkinliği

"İlk emri 'Oku!' olan bir yüce dinin mensuplarıyız biz. Okuyarak ve yorumlayarak eşyanın hakikatini idrakine hapsedip cihana nam salan bir medeniyetin takipçileriyiz biz.

Rahmetli münevverimiz Cemil Meriç'in 'Okumak, ruhu kibarlaştırır.' dediği gibi kitaplarla ruhumuzu nazik kılanlarız biz.

Gelendost Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak biz okuyoruz, anlıyoruz ve anlatıyoruz.

Bu gayenin peşinde giderek her gün belli bir ders saatinde öğrencilerimizle birlikte dünyamız kararmasın diye kandiller yakıyoruz kitaplar okurken.Bu şiarla yola çıkan okulumuz Din öğretiminin Okuyan 7'ler kitap okuma etkinliğini okumuzda başlattık.

Bu çalışmada emeği geçen İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz İsmail ÇETİN'e teşekkür eder, öğrencilerimizin kitaplarla dolu bir hayat yaşamalarını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

28.02.2023 91

28-02-202328-02-202328-02-2023