Gelendost Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: MESLEKİ VE AHLAKİ DEĞERLERİN ZİRVESİ, “GELENDOST ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ” DİR.

Misyon: Özverili kadromuzla, dinî ve pozitif ilimlerde kaliteli bir eğitimle; millî ve manevî değerlere sahip, sorumluluklarının farkında, bilgili, kültürlü, kendine güvenen, paylaşmayı ve yardımlaşmayı bilen, teknolojiyi kullanan, gelecekten ümitli, hayata ve yüksek öğretime hazır erdemli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 1977 YILINDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAYAN OKULUMUZ EĞİTİM ÖĞRETİME İLK AÇILDIĞI YILDAKİ AŞK VE HEYECANLA EĞİTİM VE ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.

Saatler: 08:30 - 15:50
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE ve ARAPÇA
Servis Bilgisi: KÖYLERDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZ TAŞIMALI EĞİTİME TABİDİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OKULUMUZ MERKEZİ SINAV SİSTEMİYLE YERLEŞTİRMEYE TABİDİR.
Sportif Etkinlikler: İLÇE SPOR MÜSABAKALARINA KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK PROJESİ,BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ,TUBİTAK 4006,OKULUM TEMİZ PREJESİ
Kontenjan Bilgileri: 2021-2022 YILI İÇİN 35 KONTENJAN BULUNMAKTADIR.

Telefon - 0 246 381 34 12

WEB - https://gelendostihl.meb.k12.tr

Adres - Muharrem Mahallesi Kemalpaşa Caddesi No9 32900 Merkez / Gelendost / ISPARTA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - MUHARREM MAHALLESİ KEMAL PAŞA CADDESİ NO :9 32900 MERKEZ GELENDOST ISPARTA

Ulaşım ULAŞIM KARA YOLU İLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ISPARTA İL MERKEZİNE 79 KM OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.